O nama

Dobrodošli u Mai Thai Lux Massage, oazu tajlandske masaže smeštene u srcu Beograda, u čuvenoj Skadarskoj ulici. Dok koracima istražujete boemsku dušu Skadarlije, otkrićete vrata koja vode u autentični svet Tajlanda.

Uz zvuke tihe tajlandske muzike i mirise egzotičnih ulja, u našem salonu pružamo vam priliku da se na trenutak odvojite od gradske vreve i ponovo pronađete svoju unutrašnju harmoniju.

Prostor našeg salona je luksuzno dizajniran kombinujući tradicionalne tajlandske motive s modernim estetskim rešenjima, stvarajući ambijent koji odiše mirom. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi vam pružio apsolutnu privatnost i komfor tokom vaše masaže.

Posebno smo ponosni na tim tajlandskih sertifikovanih terapeuta. Sa bogatim iskustvom i stručnošću u oblasti tajlandske masaže, oni su spremni da vam pruže autentičan i duboko relaksirajući doživljaj.

Bilo da tražite beg od svakodnevnog stresa, terapeutsku masažu ili samo želite da osetite čari prave tajlandske masaže u Beogradu, naš tim stručnjaka je tu da vas opusti i osveži.

Radujemo se vašoj poseti!